Over Autobedrijf Dijkgraaf

Autobedrijf Dijkgraaf is opgericht in 1970. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s. Dit kunnen naast personenauto’s ook lichte bedrijfswagens zijn.

Welkom bij Dijkgraaf Uddel

Dijkgraaf Uddel
Ons bedrijf is de laatste jaren nogal veranderd. Bij Autobedrijf Dijkgraaf leveren en onderhouden wij al sinds 1970 nieuwe en gebruikte auto's. Wij leveren en onderhouden als Fietscity Dijkgraaf sinds 2012 ook fietsen. Daarnaast hebben wij ook een Tamoil tankstation. Kijk eens rustig rond op onze websites of bezoek eens vrijblijvend ons bedrijf. Welkom bij Dijkgraaf Uddel, Uw adres voor auto's, fietsen en tanken.

Onderhoud op maat
Om uw auto in topconditie te houden geven de meeste autofabrikanten het advies om minimaal één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Ook als u veel minder rijdt dan 15.000 km per jaar. Als u uw auto dan voor onderhoud brengt, wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Wij geven u graag een vrijblijvend onderhoudsadvies afgestemd op uw persoonlijke situatie en het aantal gereden kilometers per jaar. Het onderhoudsschema van het betreffende merk van uw auto is daarbij het uitgangspunt van dit advies.

Mocht tijdens het uitvoeren van de afgesproken onderhoudsbeurt blijken dat er een aanvullende reparatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld vervanging van banden, remblokken of uitlaat, dan nemen wij eerst contact met u op voor toestemming en een prijsopgaaf.

Mazda - specialist
Wij zijn al sinds 1975 de MAZDA SPECIALIST op de Veluwe. Dus ook voor oudere Mazda modellen bent u hier op de juiste plaats. Nieuwe Mazda modellen hebben wij niet op voorraad, maar kunnen wij wel leveren en onderhouden tegen scherpe prijzen én met behoud van de fabrieksgarantie.

Gratis vervangend vervoer
Tijdens onderhoud, reparatie of schade kunt u gebruik maken van ons gratis vervangend vervoer. U heeft de keuze uit een gratis leenauto, u betaalt dan alleen de verbruikte brandstof, of een gratis (elektrische) leenfiets. Het is wel belangrijk dit al bij de afspraak te reserveren.

Offerte of vragen
Wilt u een advies op maat of een afspraak inplannen? 
Dan kunt u contact met ons opnemen op 0577-401402

Met vriendelijke groet,  Antonie Dijkgraaf