Airco-onderhoud

AIRCO ONDERHOUD BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF 

De airco is een belangrijk onderdeel van het comfort in de auto. Airco onderhoud zorgt ervoor dat er geen nare geuren ontstaan door achterstallig onderhoud. Airco onderhoud is ook in de winter essentieel voor veiligheid. Tevens zorgt het ervoor dat de ramen niet beslaan en daardoor een transparante blik op de weg geeft. 


Doe de airco-check voor uw auto bij Autobedrijf Dijkgraaf in Uddel.

Nu is schone lucht vaak niet  van vervuilde lucht te onderscheiden. U heeft hierdoor zelf niet in de gaten wanneer het tijd is voor schone filters of een airco reinigingsbeurt. Laat ons daarom uw ventilatiesysteem en/of airconditioning inspecteren.

Uitleg airco:

Een airco zorgt voor een optimaal klimaat in uw auto, zodat u geconcentreerd kunt rijden en uw passagiers zich kunnen ontspannen. 

Zomers koel

Fris en uitgerust aankomen op uw bestemming. De airco zorgt ervoor dat het klimaat in de auto aangenaam is. De airco installatie haalt de luchtvochtigheid in de auto naar beneden, zodat de temperatuur aangenamer wordt. Het vocht wordt naar buiten afgevoerd. 

Veilig de winter door

Koude, natte winterlucht laat de ramen beslaan. Een airconditioner zorgt ook in de winter voor een goed zicht en verhindert een al te hoge luchtvochtigheid in de auto. Dus ook in de winter kunt u de airco gebruiken.

Werkt de airco niet goed?

Wij hebben speciale airco apparatuur in huis om uw airco te controleren. Als de airco niet voldoende koelt, zit er meestal te weinig koelmiddel in het systeem, maar het kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben.  Tijdens de aircowerkzaamheden meten wij de hoeveelheid aanwezige koelmiddel, en controleren het systeem op juiste werking en of er geen lekkages of defecte componenten aanwezig zijn. Hierna wordt het systeem weer afgevuld met de juiste hoeveelheid koelmiddel, waarna de airco weer naar behoren werkt.
 

Tip:

Een aircosysteem kan in de loop van een jaar wat koelmiddel verliezen. U kunt dit proces verminderen door de airco regelmatig te gebruiken (minimaal eens per maand aanzetten). Hierdoor blijven de afdichtingen  soepel en is er minder kans op verlies van koelmiddel.


Checken van de airco doen wij al vanaf € 9,95. Voor deze prijs wordt gecontroleerd of de airco juist werkt. De prijs van een Airco Combi-Servicebeurt kan variëren afhankelijk van het benodigde koelmiddel. Voor meer informatie kunt u altijd langs Autobedrijf Dijkgraaf aan Elspeterweg 34 in Uddel rijden. Wij zijn ook te bereiken op telefoonnummer 0577-401402 of via ons contactformulier.

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook