APK-keuring

APK KEURING IN UDDEL, ELSPEET EN GARDEREN EN OMSTREKEN

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Autobedrijf Dijkgraaf bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in de Regio Uddel, Elspeet, Garderen en omstreken. Wij zijn een merkonafhankelijk bedrijf en zijn daarom altijd in staat uw auto te keuren. 

APK BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF IN UDDEL

Is uw auto toe aan APK? Bij Autobedrijf Dijkgraaf bent u gegarandeerd van persoonlijke service en eerlijk advies. U kunt ons vinden aan de Elspeterweg 34 in Uddel. We bedienen niet alleen klanten in Uddel maar ook in omliggende plaatsen, zoals Elspeet, Garderen, Speuld, Staverden, Leuvenum, Meerveld en omstreken. Maar woont u daarbuiten bent u natuurijk ook van harte welkom.

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan de huidige keuringsdatum worden gekeurd. Plan nu een afspraak in via telefoonnummer 0577-401402 of maak online een APK afspraak.

 

APK KEURING KOSTEN

Op zoek naar een goede én voordelige APK keuring? Bij Autobedrijf Dijkgraaf zit u goed. Wij leveren APK service tegen een scherpe prijs. Er zit vaak wel een verschil tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's.  Bij een grote beurt is uw APK check zelfs gratis! Mocht er een reparatie nodig zijn, dan nemen we eerst contact met u op, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. We repareren enkel en alleen met uw goedkeuring. Bij ons staat transparantie van kosten hoog in het vaandel.  APK VERVALDATUM

Vermoedt u dat het tijd is voor de jaarlijkse APK controle, maar weet u niet meer precies wanneer de vervaldatum is? Ga naar het RDW register om eenvoudig te achterhalen wanneer uw auto aan een nieuwe APK check toe is. Als u uw kenteken in het blokje ‘alles over uw auto’ invoert, ziet u alle belangrijke informatie over uw auto, waaronder de datum waarop uw APK verloopt. Ook kunt u hier een automatische APK herinnering instellen, zodat u nooit te laat bent met uw jaarlijkse autokeuring.

RDW register : https://ovi.rdw.nl/

 

WANNEER APK KEURING?

Het is belangrijk om te weten wanneer u uw auto moet laten keuren voor de APK, want zonder geldige APK keuring mag u de weg niet op. Doet u dit toch, dan riskeert u een hoge boete, die nog bovenop de boete komt die u sowieso ontvangt als uw auto niet voor de vervaldatum is goedgekeurd. Bovendien kunnen verzekeringsmaatschappijen weigeren geld uit te keren als u met een ongekeurde auto bij een ongeluk betrokken raakt. Zorg er dus voor dat uw auto op tijd gekeurd is. 


APK REGELGEVING - ALLE AUTO'S VEILIG!

Als uw auto drie of vier jaar oud is, moet u hem jaarlijks of tweejaarlijks APK laten keuren. Auto’s ouder dan acht jaar moeten elk jaar een APK keuring krijgen. De APK regelgeving is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle auto’s op de weg veilig zijn. Voldoet uw auto niet aan de APK regelgeving eisen? Dan mag u niet rijden. Als uw auto goedgekeurd is, wil dat zeggen dat uw auto op dat moment aan de veiligheidseisen en de eisen voor het milieu voldoet. Maar tussen twee APK keuringen door kunnen er natuurlijk problemen ontstaan; laat uw auto daarom altijd regelmatig onderhouden en wacht niet te lang met een kleine beurt of een grote beurt.

Weten wat onderhoud voor uw auto kost? kijk dan eens op onze online offertesysteem.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook