Autoruitschade

AUTORUITSCHADE BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF IN UDDEL

Ruitschade is altijd onzeker. Zelfs als er een klein sterretje in de ruit zit, dan kan dit door snelheid en weersomstandigheden snel gevaarlijk worden. Een sterretje is eenvoudig te repareren, maar kom dan wel tijdig naar Dijkgraaf in Uddel.


Ruitreparatie en vervanging.

Als u sterretjes ziet...

...Kies dan voor onze ruitenservice!

Autoruitschade overkomt iedereen vroeg of laat, u heeft daar zelf nauwelijks invloed op. Of het nu is als gevolg van steenslag of een inbraak, autoruitschade is altijd vervelend.  

 

Waarom repareren bij ons ?...

Net als voor onderhoudsbeurten en APK, bent u bij ons ook voor autoruitschade aan het juiste adres. Wij zorgen voor snelle en vakkundige reparatie of eventuele vervanging met de service zoals u van ons bent gewend.

 

Ruitreparatiekosten

Ruitreparatie is vaak gratis!

De voorruit reparatie van kleine sterretjes wordt in de meeste gevallen kosteloos voor u gedaan. Behalve als u WA verzekerd bent.

Slechts een enkele verzekeraar heeft afwijkende voorwaarden, maar u kunt altijd uw polisblad eens nakijken of ons even bellen om advies.

 

...Dus heeft u ruitschade?

Bel ons voor advies op tel. 0577-401402. Wij nemen u alles uit handen. Aan de hand van de groene kaart kunnen wij in de meeste gevallen rechtstreeks bij uw verzekeraar de rekening indienen.

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook