Banden

AUTOBANDEN VOOR UW AUTO BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF IN UDDEL

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Autobedrijf  Dijkgraaf levert alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

ZOMERBANDEN BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF

Zomerbanden zijn ervoor gemaakt om goed te presteren met temperaturen boven de 7°C. In de zomer zijn de wegen vaak warmer, hiervoor is een band met zwaarder/harder rubber nodig om de optimale grip te behouden. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.  Door de samenstelling van zomerbanden heeft u een lager benzineverbruik, omdat de rolweerstand aanzienlijk lager is. Dit betekent ook dat het beter is voor het milieu.

WINTERBANDEN

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Autobedrijf Dijkgraaf winterbanden.  De rubbersamenstelling van de winterbanden is anders dan die van zomerbanden. Het profiel van deze banden is dan ook wat dieper, hierdoor heb je een betere grip en een hoger rijcomfort. 

ALL SEASON BANDEN

Wanneer u minder auto rijdt en niet gauw met de auto naar het buitenland gaat zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperaturen die het wegoppervlak afgeeft. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Autobedrijf Dijkgraaf wel gebruik te maken van zomer- en winterbanden.  Denk ook na over het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Rijd je veel kilometers, dan zijn winterbanden een goede optie omdat deze minder snel slijten. 

BANDEN VAN VERSCHILLENDE MERKEN

Autobedrijf Dijkgraaf biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. 

BANDENWISSEL BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF IN UDDEL

Ieder seizoen is het belangrijk om op de juiste banden te rijden. Autobedrijf Dijkgraaf biedt een bandenwissel aan zodat u altijd veilig kan rondrijden. U kunt ervoor kiezen om alleen een wielenwissel uit te laten voeren maar ook om de wielen te balanceren en eventueel uit te lijnen.

Meer informatie of een offerte? Vul dan op ons contactformulier uw vraag in. Vermeld wel altijd de bandmaat. Deze is de vinden op de zijkant van de huidige band.


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook