Het belang van goed onderhoud


Het belang van goed onderhoud


REGULIER ONDERHOUD WERKT KOSTENBESPAREND

Een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen, schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete: vier versleten banden kosten maar liefst 470 euro. 

 

KIES VOOR VAKMANSCHAP

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Autobedrijf Dijkgraaf voor onderhoud en controle. Dijkgraaf in Uddel staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. 

 

EERLIJKE EN TRANSPARANTE PRIJZEN

Bij autobedrijf Dijkgraaf betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. Wij kopen gezamenlijk originele en A-merk onderdelen in. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief van ons autobedrijf gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. 

 

Onze prijzen zijn ook transparant. U kunt gemakkelijk en snel onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

FABRIEKSGARANTIE EN FABRIEKSSPECIFICATIES

Autobedrijf Dijkgraaf onderhoudt auto’s volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van de fabrieksgarantie. Dat geldt zowel voor bij ons gekochte auto’s als voor jonge auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. Als u het reguliere onderhoud (de jaarbeurt) bij autobedrijf Dijkgraaf in Uddel onderbrengt, dan voeren wij de APK-keuring geheel gratis uit.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook