Distributieriem

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF

De distributieriem wordt gezien als het hart van uw motor. Het is daarom belangrijk om te realiseren dat deze riem in versleten toestand problemen kan opleveren. Autobedrijf Dijkgraaf vervangt alle soorten distributieriemen.

Een distributieriem wordt gemiddeld tussen de 90.000 en 150.000 km, of na vijf jaar vervangen. Omdat elke auto anders is, en iedereen een andere rijstijl heeft kan dit ook afwijken. Twijfelt u of de distributieriem nog in goede staat is ? Kom dan langs bij auotbedrijf Dijkgraaf de Elspeterweg 34 in Uddel en laat één van onze monteurs ernaar kijken. 

WAT KOST EEN DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN?

De kosten voor het vervangen van een distributieriem is afhankelijk van het merk en type auto. Vraag ons vrijblijvend om advies en een offerte voor uw auto op 0577-401402 of via ons contactformuier

Weten wat onderhoud of distributieriem vervangen voor uw auto kost? kijk dan eens op onze online offertesysteem.


TerugDeel het met uw vrienden!


Zomervakantie sluiting

Van 14 t/m 28 augustus gesloten ivm zomervakantie

 

Toch een dringende vraag?

Tussen zaterdag 14 en woensdag 25 augustus zijn wij telefonisch ook niet bereikbaar. U kunt wel een email sturen naar dijkgraaf@fietscity.nl

Deze mail wordt gelezen en binnen 48 uur beantwoord. (niet dringende mail wordt vanaf maandag 30 augustus weer opgepakt)

Vanaf 26 augustus zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar

 


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook