Garantie

GARANTIE BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF

Bij Dijkgraaf vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie op nieuwe auto's, garantie op occasions (afhankelijk van gekozen afleverpakket), garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie. 

GARANTIE OP NIEUWE AUTO'S
Koopt u een nieuwe auto bij Autobedrijf Dijkgraaf? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto's is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert. 

GARANTIE OP OCCASIONS
Autobedrijf Dijkgraaf verleent ook garantie op occasions. De inhoud van het garantiepakket hangt af van het gekozen afleverpakket. Op uw factuur en orderbevestiging kunt u aflezen waarvoor u bij de aankoop hebt gekozen en nu dus recht op hebt. Het kan dus zijn dat u bewust hebt gekozen voor géén garantie om de lagere aankoopprijs. Maar hopelijk voor de meer verstandige keuze 3 maanden op motor en versnellingsbak of 6 Bovag maanden garantie.

GARANTIE OP REPARATIE EN ONDERHOUD
Autobedrijf Dijkgraaf verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen. 

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE
Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij Autobedrijf Dijkgraaf aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Autobedrijf Dijkgraaf onderhoudt uw auto voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook