Historie

Wij nodigen u van harte uit om ons bedrijf eens te bezoeken. Al sinds 1970 zijn we actief in de autobranche. Begonnen met een klein bedrijfpand, maar in de loop van de jaren groter geworden dankzij het succes van Mazda (vanaf 1970) en later (1994) van Kia. 

 
Autobedrijf Dijkgraaf B.V. is op 01 januari 1970 opgestart door H.Dijkgraaf senior en heeft sindsdien diverse veranderingen meegemaakt. In 1974 werd het dealerschap van Mazda opgestart en is nu nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijf als zijnde Mazda specialist. In 1994 kwam daar het dealerschap van Kia bij, dit dealerschap is helaas beëindigd, maar wij werken als Kia-specialist nog veel aan een Kia. Tevens zijn wij al sinds vele jaren aangesloten bij de Bovag, wat natuurlijk ook weer staat voor kwaliteit en garantie.


In de loop der jaren is het bedrijf door diverse verbouwingen steeds ruimer geworden.
Ons bedrijf is daarom groter dan u waarschijnlijk verwacht in een klein dorp als Uddel.
Achter de wat smalle voorzijde schuilt namelijk een ruime winkel, waar gebruikte auto's en fietsen van diverse merken staan gepresenteerd. Er staan gemiddeld zo'n 25-30 auto's in de showrooms en op ons buitenterrein en ook nog zo'n 150 fietsen.

Dijkgraaf in Uddel is een familiebedrijf.
Van vader op zoon zet sinds 1 januari 2009 de tweede generatie( Antonie Dijkgraaf) het bedrijf voort. 

Oktober 2012 uitbreiding Fietscity Dijkgraaf:
De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Hierdoor is het belangrijk  om te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Om deze reden is vanaf oktober 2012  een complete fietsenwinkel aan het autobedrijf toegevoegd. Hierdoor kan het bedrijf u voorzien in diverse behoeften van mobiliteit.

In april 2019 is ons tankstation ook aangepast met de nieuwste Tamoil Express logo's en Led verlichting. Met dit Tamoil Expres concept kunnen we kwalitatief goede brandstof leveren tegen scherpe prijzen.

Op 1 juni 2020 hebben wij onze huisstijl aangepast. Wij zijn Dijkgraaf Uddel, Uw mobiliteitspartner voor auto's , fietsen en tanken. En natuurlijk de daarbij gangbare zaken. U vindt deze bedrijfsonderdelen nu ook in onze bedrijfslogo's terug.

 

Bij ons staat onze klant altijd centraal.  Kom eens een keer geheel vrijblijvend langs en ervaar onze service. Wij staan u graag te woord. 

Dijkgraaf Uddel, voor auto's, fietsen en tanken!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook