Onderhoud

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN ALLE MERKEN

Goed onderhoud is géén kostenpost. Het voorkomt onverwachte en onnodig hoge kosten aan uw auto. Laat uw auto daarom tijdig door ons controleren, door middel van een kleine beurt of grote beurt !

Een onderhoudsinspectie maakt inzichtelijk wat de conditie van uw auto is. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. De monteur kan tijdens de onderhoudsinspectie tijdig ongeregeldheden signaleren en preventief onderhoud toepassen. Zo voorkomt u dat bepaalde versleten onderdelen ook schade aanrichten bij de nog goed functionerende onderdelen in de auto. Heeft uw auto onderhoud nodig?. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

 

KLEINE BEURT BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF IN UDDEL

Bij Autobedrijf Dijkgraaf wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten en de olie en oliefilter worden ververst. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 


GROTE ONDERHOUDSBEURT BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF IN UDDEL

Bij Autobedrijf Dijkgraaf wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten en de olie en oliefilter worden ververst, daarnaast worden remmen gecontroleerd, en overige filters geinspecteerd en eventueel vervangen. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. Wij onderhouden auto's van alle merken en modellen . Wij bieden u indien gewenst een prijsopgave voorafgaand aan de auto onderhoudsbeurt.


Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Autobedrijf Dijkgraaf is gevestigd  aan de Elspeterweg 34 in Uddel  Wij bekijken uw auto en bepalen altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0577-401402 of via ons contactformulier.

 

Fabrieksonderhoud of het goedkopere service programma ?

Bij ons kunt u kiezen voor onderhoud volgens fabrieksnormen waarbij we gebruik maken van originele merk-onderdelen en werken volgens de fabrieksvoorschriften- en richtlijnen. Dit is ons advies bij auto's binnen de fabrieksgarantie om discussies met garantiezaken te voorkomen. Dit kan gewoon bij ons in het bedrijf gedaan worden.  

Een oudere auto’s buiten de fabrieksgarantie?
Ook dan is het fabrieks onderhoudsbeurt nog steeds een goed uitgangspunt omdat er onderdelen preventief worden vervangen. Maar rijdt u niet zoveel en wilt u liever iets goedkoper uit zijn? dan kunt u ook gaan voor het goedkopere service programma waarbij we alle benodigde onderdelen inspecteren, maar als het kan nog een keer laten zitten tot de volgende beurt. Aan u de keuze. Wat is het goedkopere autoservice programma?

Wij hebben deze service opgestart om te laten zien dat we alle merken kunnen onderhouden tegen scherpe prijzen. Doordat steeds meer mensen de auto via internet kopen, bij een bedrijf of particulier, is het een logische volgende stap om ook het onderhoudsbedrijf online uit te zoeken. Duidelijke informatie over de uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij behorende prijs is dan ook heel belangrijk. 

U kunt via ons online programma een offerte opvragen voor auto onderhoud

U heeft keuze uit o.a. kleine onderhoudsbeurt, grote onderhoudsbeurt, APK, accu vervangen, airco check, distributieriem vervangen,katalysator vervangen, remmen met remblokken, koppeling vervangen, uitlaat  vervangen en nog veel meer. Staat de benodigde reparatie er niet bij? Geen probleem, bel 0577-401402 of stuur een bericht met uw vraag. Wij zullen dan zo snel mogelijk handmatig een offerte voor u uitwerken.

Voor een klein mankement zoals een lekke band, olie bijvullen of een lampje vernieuwen kunt u zonder afspraak langskomen bij Dijkgraaf in Uddel. Twijfelt u of een reparatie nodig is? Bel 0577-401402 voor een vrijblijvend advies.

Afstand is bij ons geen enkel probleem omdat wij bij onderhoud en reparatie een leenauto (excl brandstof) ter beschikking stellen tijdens de duur van de werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een professionele garage voor uw grote of kleine onderhoudsbeurt of ander onderhoud? Kom dan langs Elspeterweg 34 in Uddel (Gelderland). Of neem contact op via ons contactformulier of bel naar 0577-401402.

TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook