Pechhulp

PECHHULP, HULP BIJ PECH ONDERWEG

Bij Autobedrijf Dijkgraaf bent u verzekerd dat uw auto in de beste handen is voor onderhoud en reparatie. Toch kan het gebeuren dat uw auto niet meer start, een mankement vertoont, een lekke band krijgt of u uw sleutels erin heeft laten liggen. Autobedrijf Dijkgraaf heeft in dit soort situaties dé oplossing voor u: pechhulp bij pech onderweg.

Is uw auto bij ons in onderhoud? , dan kunt u profiteren van onze Pechhulp Service.

Goed onderhoud maakt zorgeloos autorijden mogelijk! Mocht u dan toch een keer met pech onderweg of thuis komen te staan, dan zijn wij er ook voor u. Dankzij onze pechhulp service van AA-team staat u nooit lang stil. Of u nu thuis staat of onderweg bent, zelfs in het buitenland, u kunt dag en nacht op ons rekenen, onze eigen alarmcentrale is 24/7 bereikbaar.

 

VOOR WIE IS DIJKGRAAF PECHHULP?

De pechhulp is voor u verkrijgbaar als u uw auto laat onderhouden door de Autobedrijf Dijkgraaf. Wij onderhouden uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en met behoud van de fabrieksgarantie. De Dijkgraaf Pechhulp is geldig in Nederland en in Europa. U bent dus ook verzekerd van pechhulp in het buitenland. In combinatie met regulier onderhoud betaalt u slechts € 39,95 per jaar! 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

IK BEN NU ERGENS ANDERS VOOR PECHHULP VERZEKERD. KAN IK OVERSTAPPEN NAAR DE DIJKGRAAF PECHHULP?

Ja, u kunt overstappen naar de Dijkgraaf Pechhulp. Het is belangrijk dat u eerst uw huidige pechhulpverzekering opzegt, anders bent u dubbel verzekerd. Kijk in de polisvoorwaarden wat de opzegtermijn is. 

 

WAT IS DE LOOPTIJD VAN DE DIJKGRAAF PECHHULP?

De looptijd is altijd 12 maanden en stopt dan automatisch.

Als u na die 12 maanden wederom onderhoud laat uitvoeren door de Autobedrijf Dijkgraaf, kunt u weer voor 1 jaar de Pechhulp afsluiten. 

 

HOE LANG IS DE WACHTTIJD?

Die is er niet: U heeft direct recht op de pechhulp service. De Pechhulp gaat direct in. KAN DE PECHHULP TUSSENTIJDS OPGEZEGD WORDEN?

Nee, de Pechhulp kan niet tussentijds opgezegd worden. Ook niet als de auto wordt verkocht. De pechhulp blijft 1 jaar van kracht op de auto die bij Dijkgraaf in onderhoud is geweest. 

Wat betekend AA-team?
AA-team staat voor auto assisistentieteam. Meer hierover is te vinden op hun website.

WELK NUMMER BEL IK BIJ PECH?

088 – 112 1234

Vanuit het buitenland belt u dan 0031 – 88 – 112 1234


Gegevens opzoeken voor dat u belt.

Kenteken – plaats en straat – terugbelnummer.

Op de snelweg staan groene hectometerpaaltjes Li = Links Re = Rechts. Een afslag wordt aangegeven door een  letter in een oranje rechthoek (   ).

 

Vanuit   Nederland   of   net   over  de   grens  belt  u           

088-112.1234 . Wordt er om een hulpcode gevraagd, toets dan 3888 in. Regionaal wordt u doorgeschakeld naar Autobedrijf Dijkgraaf . Buiten deze regio wordt u doorgeschakeld naar een AA-team Assistentieverlener, deze herkent aan de hulpcode dat u een pas heeft van Autobedrijf Dijkgraaf . Vanuit buitenland belt u +31.88.112.1234 

TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook