Schadeherstel

SCHADEHERSTEL VAN UW AUTO BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF IN UDDEL

Autoschade is al vervelend genoeg. Voorkom verder oplopende schade en breng uw auto langs bij Autobedrijf Dijkgraaf in Uddel. Zelfs de kleinste schade kan tot grote gevolgen leiden. Autobedrijf Dijkgraaf zorgt voor een professionele inspectie en schadeherstel aan uw auto. 

Schadeherstel van alle merken.

Wij hopen natuurlijk dat het u niet overkomt, maar toch bestaat de kans dat u betrokken raakt bij een ongeval of dat er sprake is van inbraak of diefstal. Wij kunnen u bij zo'n vervelende situatie het hele traject handen nemen. U geeft ons de sleutel van uw auto en de groene kaart van uw verzekeringsmaatschappij en alles wordt voor u geregeld.

 

Schadeherstel bij Dijkgraaf Uddel

Wij regelen voor u:

De expertise ( schadetaxatie) en de schadereparatie. Tijdens de reparatie dagen kunt u natuurlijk over vervangend vervoer beschikken.


Kleine parkeerdeukjes:

Kleine parkeerdeukjes zijn te verwijderen met een speciale techniek, namelijk het uitdeuken zonder spuiten(restylen) tegen veel lagere prijzen als normaal schadeherstel.

Bij Total-loss schade:

Ook bij een (verwachte) total-loss schadeauto is het belangrijk om de auto bij ons te laten bezorgen.

Wij kennen uw auto als geen ander en zullen ons uiterste best doen om samen met de schade-expert een goede dagwaarde af te spreken.

 

De mogelijkheden van schadeherstel bespreken? U kunt langskomen bij Elspeterweg 34 in Uddel, bellen naar telefoonnummer 0577-401402 of ons contactformulier gebruiken


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook