Trekhaak

TREKHAKEN BIJ AUTOBEDRIJF DIJKGRAAF UDDEL

Trekhaken kunnen erg handig zijn, denk aan het vervoeren van materialen, het koppelen van een fietsendrager tot het vervoeren van uw caravan. U kunt kiezen uit een vaste trekhaak, afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Een afneembare trekhaak wordt ook wel een demontabele trekhaak of losse trekhaak genoemd. De keuze tussen deze trekhaken is afhankelijk van het soort auto dat u rijdt en natuurlijk uw eigen voorkeur.


VASTE TREKHAAK KOPEN

In de praktijk is het mogelijk om een vaste trekhaak af te koppelen, omdat de kogel vast zit met een aantal sterke moeren en bouten. We raden u alleen sterk af om dit te doen. Als u de trekhaak verwijdert, bestaat de kans dat u de terugplaatsing niet correct doet. Door trillingen tijdens het rijden kunnen de moeren en bouten dan loslaten, met alle gevolgen van dien. 

De trekhaak is zeer sterk: hij gaat met gemak het hele leven van de auto mee. Handig is dat de trekhaak altijd klaar is voor gebruik. Een vaste trekhaak is met name ideaal bij regelmatig gebruik. AFNEEMBARE TREKHAKEN

Een losse trekhaak ofwel demontabele trekhaak is ideaal wanneer een vaste trekhaak niet mogelijk is op uw auto of als u een vaste trekhaak niet mooi vindt. Voor een afneembare trekhaak wordt er een systeem aan uw auto gemonteerd. Hierop zet u de demontabele trekhaak vast wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. 

VOORDELEN DEMONTABELE TREKHAAK

De losse trekhaak is geschikt voor auto’s met parkeersensoren

Kentekenplaat is goed zichtbaar wanneer de trekhaak niet in gebruik is

De vorm van de auto wordt niet verstoord door de trekhaak

Gemakkelijk te bevestigen zodra u de afneembare trekhaak nodig hebt

 

Dijkgraaf in Uddel uw totaal leverancier

U kunt bij ons de auto samen met trekhaak en fietsendrager kopen. Zelfs de fietsen kunnen we nog leveren omdat we als Fietscity Dijkgraaf ook vele bekende merken uit voorraad leveren.

Dijkgraaf Uddel voor auto's, fietsen en tanken.

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook