Zakelijke lease

ZAKELIJKE LEASE

Zakelijke Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zzp'ers, omdat u kunt investeren zonder dat dit direct invloed heeft op uw liquiditeit. U beslist zelf de hoogte van uw aanbetaling die u kunt doen door inruil van uw huidige auto bij Autobedrijf Dijkgraaf in Uddel. 

Een slottermijn in uw leasecontract behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een restantbetaling aan het einde van de contractduur die volledig gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag zal hierdoor aanzienlijk lager uitvallen.

 

FINANCIAL LEASE

Met Financial Lease profiteert u optimaal van fiscale voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving, en bent economisch zelf eigenaar van uw lease auto. De auto staat dus ook bij u op de balans. Dankzij het vaste maandbedrag weet u precies waar u voor langere tijd aan toe bent.

 

OPERATIONAL LEASE

Met Full Operational Lease nemen wij u alle zorgen uit handen voor een vast bedrag per maand waaronder verzekering, onderhoud, reparaties etc.

Naast Full Operational Lease kunt u ook kiezen voor Netto Operational Lease. Daarmee kunt u diverse servicecomponenten zelf regelen en wordt uiteraard uw leasebedrag per termijn lager.

 

VOORDELEN

Activering van de auto op uw balans

Mogelijkheid van een investeringsaftrek

Lager maandbedrag dankzij slottermijn is mogelijk

Makkelijk, snel en direct geregeld bij autobedrijf Dijkgraaf

 

UW ZAKELIJKE LEASE IS UIT TE BREIDEN MET: 

Interessante verzekeringsvoorwaarden 

De verzekering bestaat uit een uitzonderlijke All-Risk verzekering, welke in geval van total loss of diefstal het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw auto dekt. Op deze manier bent u risicovrij. 

Onderhoud, reparatie en banden 

Autobedrijf Dijkgraaf is in alle gevallen uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en het vervangen van de banden. Hetzelfde geldt voor herstel van schade aan uw lease auto.

 

Vervangend vervoer 

Ten alle tijden moet u mobiel zijn, en is dit van groot belang. Om deze reden kunt u het leasecontract aanvullen met vervangend vervoer. Dus wanneer uw auto voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar de garage moet, dan krijgt u de beschikking over een vervangende auto.

 

24-uurs hulpverlening 

Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Het kost één telefoontje en u wordt snel ondersteund en ontzorgd.

 

Brandstofpas 

U kunt uw contract verder uitbreiden met een brandstofpas waarmee u in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland) kunt tanken bij vrijwel alle tankstations. Eens per maand ontvangt u hier één overzichtelijke factuur van.

Meer informatie over zakelijk lease?

Neem dan contact op met Autobedrijf Dijkgraaf in Uddel via ons contactformulier.


TerugDeel het met uw vrienden!


Sluiting autobedrijf

Geachte bezoeker,

Helaas hebben wij moeten besluiten ons autobedrijf per 31-12-2021 definitief te sluiten. Na 52 jaar zullen wij de activiteiten in ons autobedrijf beëindigen en gaan wij alleen door met onze fietsenwinkel: Fietscity Dijkgraaf en ons Tankstation Tamoil Dijkgraaf

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode  en wensen u het allerbeste voor de toekomst. 

Met vriendelijke groet, Antonie Dijkgraaf


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook